10 MOTIUS PER CASAR-SE A PALAFRUGELL

1 – Entorn

Costa Brava en estat pur: natura agresta, les roques, les alzines i els pins tomben a l’aigua. Cales de totes mides, formes i colors. Calella de Palafrugell, un antic poble de pescadors que ha aconseguit mantenir el seu encant. Llafranc, amb el seu renovat passeig i el port d’esbarjo sota el majestuós Cap de Sant Sebastià. Tamariu, el petit però no per això menys autèntic nucli costaner. Llofriu amb el seu llegat medieval i les Gavarres com a teló de fons. I Palafrugell per al comerç, la cultura i tot el demés.

2 – Gastronomia

L’arròs negre, les garoines i Es Niu són les estrelles de la gastronomia palafrugellenca. La situació privilegiada de Palafrugell fa que la seva gastronomia, basada en el concepte “mar i muntanya” compti amb ingredients de primera qualitat i quilòmetre zero. Gaudiu de l’autèntica cuina empordanesa!

3 – Situació

A 45km de l’aeroport de Girona, a 120km del de Barcelona, a 50km de la frontera amb França… Situat al bell mig de la Costa Brava, Palafrugell és fàcilment accessible tan amb vehicle propi com amb transport públic des de les principals ciutats i aeroports de Catalunya.

4 – Clima

Clima mediterrani amb hiverns suaus i estius calorosos. No és difícil tenir un dia de sol i 15 graus de mitjana el mes de gener. Així que qualsevol època de l’any és bona per venir a casar-se a Palafrugell!

5 – Oferta de comerços i serveis

Palafrugell compta amb tot tipus de comerços i serveis. En aquesta web hi trobareu un inventari dels principals que creiem pugueu necessitar per a la vostra celebració, però en tenim molts més. Consulteu el repertori d’empreses registrades a l’IPEP.

6 – Història i cultura

A més d’un paisatge extraordinari, a Palafrugell hi trobem espais que li donen encara més valor. Només per enumerar-ne alguns:

  • El conjunt monumental de Sant Sebastià amb el mirador més emblemàtic del municipi al costat del far, compta també amb un poblat ibèric, una torre de guaita, una ermita…
  • El Jardí botànic de Cap Roig amb les seves vistes i més de 1.000 espècies botàniques.
  • El Museu del Suro, el més important d’aquesta tipologia ubicat en el que va ser la històrica fàbrica de suro de Can Mario, d’estil modernista.
  • La Fundació Vila Casas amb la seva invalorable col·lecció d’escultures d’artistes catalans nascuts o residents a Catalunya.
  • La Fundació Josep Pla per conèixer o redescobrir el llegat del gran escriptor de la nostra literatura contemporània.

7 – Oferta d’allotjament

Tan si busques un petit establiment hoteler exclusiu i amb encant com si prefereixes un càmping, un hostal, o un apartament de lloguer… A Palafrugell i les seves platges hi ha opcions per a tots els gustos i butxaques. Consulteu-les totes.

8 – Activitats paral·leles

Aprofita la celebració del casament a Palafrugell per fer activitats a l’aire lliure:

  • Senderisme: camí de ronda, GR92, senders locals, camins de petit recorregut… Camins de tot tipus i nivells per descobrir el nostre territori movent les cames.
  • Cicloturisme: la via verda, la Pirinexus i la xarxa de cicloturisme del Baix Empordà permeten recórrer amb bicicleta de manera segura el municipi de punta a punta.

Per tenir una visió complerta de Palafrugell cal veure la costa també des del mar. Ho podeu fer llogant un caiac, amb una excursió en barca, una sortida per fer snorkel i, per descobrir el fons marí, amb un dels 5 clubs de submarinisme que trobareu a les nostres platges.

9 – Esdeveniments

Cantades d’havaneres, Festes de Primavera, Flors i Violes, Festival de Jazz Costa Brava… Consulta l’agenda de què es fa a Palafrugell abans de venir, segur que coincideix amb algun esdeveniment.

10 – Facilitats en l’organització

Amb aquesta pàgina web i amb la professionalitat dels prescriptors del sector pretenem facilitar-vos al màxim l’organització del vostre gran dia en tots els aspectes.

Per a més informació sobre el destí consulteu www.visitpalafrugell.cat.

Tots els drets reservats · Desenvolupat per GM Cloud Design
Darrera actualització: 2018

www.ipep.cat | ipep@palafrugell.cat